Kvit bonen og støt miljøet

Nu kan du nemt og bekvemt sige nej tak til papirkvitteringer i vores butikker – og på den måde undgå papirspild. Samtidig sikrer du, at du altid kan finde dine kvitteringer, som du modtager digitalt, hver gang du betaler med kort eller MobilePay.

Med et enkelt grønt klik i enten MobilePay-appen eller hos Storebox kan du vælge, at vores kasseapparater ikke skal udskrive papirbonen til dig, når du handler i Netto og i døgnNetto. I stedet får du kvitteringen elektronisk i MobilePay eller hos Storebox.

De elektroniske kvitteringer har samme gyldighed som papirboner, de opbevares sikkert hos Storebox, og du kan altid søge dem frem enten via MobilePay eller hos Storebox.

Hvis ikke du allerede er tilmeldt elektroniske kvitteringer, så kan du gøre det i MobilePay, via Storebox.dk eller via Storebox appen, som du kan hente i App Store eller Google Play. Under indstillinger kan du vælge at aktivere ”Kun elektroniske/digitale kvitteringer”.

Læs om elektroniske kvitteringer i MobilePay

Læs om Storebox

Læs mere om løsningen i Dansk Supermarked Groups butikker her